معرفی رستوران – سهند

رستوران سهند 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فکر می کنم تا حالا دو یا سه بار رفته باشم رستوران سهند و اگه موقعیتی باشه باز هم حاضرم که برم. مشتریان این رستوران اغلب از قشر سنتی هستن و حتی در میان ورزشکاران ایرانی هم بسیار پر طرفداره بطوریکه گفته میشه علی دایی خیلی موقع ها برای صرف ناهار به اینجا می آد (اینجا رو هم ببینید که خبر  مهمانی شام باشگاه سایپا در این رستورانه). محل رستوران در خیابون مفتح شمالی قرار داره و اگر از ابتدای خیابون مفتح در عباس آباد وارد بشید کمی قبل از پستخانه مرکزی منطقه پانزده سردر ورودی رستوران رو می بینید. البته سالن اصلی رستوران در زیرزمین قرار داره و نسبتاً هم بزرگه.

 

بعد از اینکه سر میزتون مستقر شدید براتون نون های سنگک مینیاتوی خیلی خوشمزه ای می آرن که همونجا پخته میشه و بخش نانوایی و تنور رو پشت شیشه در گوشه از سالن قرار دادن تا مشتری ها ببینن.

 

      نان سنگک

 

 

 

sahand_nan1

 

در منوی رستوران انواع و اقسام کباب ها و چلوخورشت های ایرانی رو میشه دید. به برخی از اونها اشاره می کنم: کباب اسکله، کباب اوباکاردی، میگو سرخ شده، کباب پیزولا، ادویه پلو با مرغ و ….

 

البته چلوخورشت ها بر طبق برنامه ای که دارن در روزهای خاصی از هفته سرو میشه ولی کباب ها رو همیشه می توانید سفارش بدین. کیفیت غذاها بسیار عالی است و کباب های این رستوران که بعضی هایشون دو یا سه نفره هستن فوق العاده هستن. اگه بخواهم مقایسه کنم می تونم بگم به مراتب از نایب بهتره (نایبها: اینجا خوندم که در نایب وزرا از دادن ریز فاکتور به مشتری خودداری کردن، تا اونجائی که یادمه در نایب وزرا ریز فاکتور را اگر درخواست می کردین می دادن… بهرحال اینجا ریز فاکتور رو خیلی شیک روی سربرگ رنگی براتون پرینت می کنن!) و در مرتبه پایین تر از البرز قرارشون می دم در عین اینکه قیمتشون از البرز کمتره ولی توجه کنید که خیلی هم ارزون نیستن. بعنوان مثال باقالی پلو با ماهیچه پانزده هزار تومن، چلوکباب فیله سیزده هزار تومن و کبابهای دو سه نفره شون مثل اسکله و پیزولا از 25 تا 35 هزار تومنه. بطور متوسط حدود 15 تا 20 هزار تومن برای هر نفر باید در نظر بگیرین. گارسون رستوران با یه PDA که ظاهراً این روزها در تهران مد شده سفارش شما رو می گیره و مقدار قابل توجهی هم کره محلی براتون همراه غذا می آرن. فقط سالاد فصل رستوران خیلی با مزه س که بصورت CKD و دمونتاژ (!!) آورده میشه و خودتون باید سرهمش کنین!

 

کل پرسنل و مدیریت رستوران آذری هستن و خدمات رسانی بسیار خوبی دارن. نکته جالب دیگه اینکه با چای برای ما عرق شاه اسپرن آوردن، ما هم که یک فقره کیک شکلاتی بی بی همراهون بود تا بعد از غذا با چای بخوریم صد البته عرق شاه اسپرن لازم هم بودیم!

 

آدرس و مشخصات رستوران:

 

آدرس سهند

Advertisements

7 پاسخ به “معرفی رستوران – سهند

  1. خيلي خيلي عالي! البته اين طور كه من استنباط كردم، شما از قشر مرفه جامعه هستيد و منم كه از قشر شيكموي دانشجو!! اما باز هم در حد توانم جاهايي رو كه اينجا خوندم، سعي كردم تست كنم. اينم ميره تو ليست اونجاهايي كه توي برنامه پنج ساله ششم بايد برم!

  2. آقا وب لاگت حرف نداره.اگر رستوران سهند رو با هم نرفته بودیم , با وب لاگت میتونستم تصورش کنم . از طرف من کیان کوچولو رو ببوسش.

  3. سلام
    وبلاگ خوبی داری , باز هم ادامه بده
    راستی این کبابهای 25 تومنی و 30 تومنی برا چند نفره و آیا ترکیبی از کوبیده و برگ و چنجه هست ؟

    • سلام دوست عزیز. آره این 25 و 30 هزار تومنی ها دو یه سه نفره اس و مخلوطی از برگ و جوجه و … درشون هست. بهترین کباب چند نفره شون اسکله و پیزولا است.

  4. سلام. خوبي . سهند رو واقعا عالي توصيف كردي . تقريبا دو ماهي يكبار البته به صورت خانوادگي سهند رو تجربه مي كنم . همه چيزش عاليه اما سوپ جو مخصوصش يه چيز ديگه هست . توصيه مي كنم دوستان به صورت بسيار ويژه اونو تجربه كنن .

  5. قوچعلی کم خور

    مرد کارد بخوره به اون شکمت!!!!!!!!!!! بابا ترکوندی!!!!

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s