شکلات سوخاری!

شکلات مارس سوخاری

 

شاید براتون عجیب باشه ولی از حدود سالهای هشتاد میلادی در اسکاتلند بعضی از رستوران ها شروع کردند به عرضه غذای عجیبی به اسم شکلات سوخاری یا دقیق تر بگیم شکلات مارس سوخاری. این رسم هنوز هم در اسکاتلند و بعضی نقاط انگلیس پابرجاست و شکلات مارس رو بصورت سوخاری می فروشن.

 

طرز تهیه این غذا بسیار آسونه. ابتدا باید شکلات رو در یخچال بذاریم تا سرد بشه و موقع سرخ کردن خیلی آب نشه. بعد صد و پنجاه گرم گرم آرد رو با کمی بکینگ پودر و یک لیوان شیر مخلوط می کنیم تا کمی حالت خمیری پیدا کنه. مقداری روغن در ماهیتابه می ریزیم و داغ می کنیم. شکلات رو از یخچال بیرون می آریم و در مخلوط آرد سوخاری که درست کردیم قرار می دیم تا همه جاش پوشونده بشه. حالا اون رو در روغن داغ می گذاریم و سرخ می کنیم تا روی اون برشته بشه. می تونید با کمی بستنی وانیلی سرو کنید. بسیار خوشمزه است!

برای خوندن تاریخچه کامل این غذا به ویکیپدیا مراجعه کنید.

Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s