معرفی رستوران – لانژ

(این متن در اصل به زبان انگلیسی توسط خانم سیما سیاح و آقای پال سنفورد در سی خرداد هشتاد و شش در سایت پیوند نوشته شده و با اجازه ایشان برای درج در وبلاگ ناندو به فارسی ترجمه می گردد. دیگر نوشته های این دوستان را هم به تدریج برای شما ترجمه خواهیم کرد.)

 اخیراً با برخی از دوستان درباره رستوران های خوب تهران صحبت می کردیم. آنها رستوران لانژ را به ما معرفی کردند. هفته پیش، دو فرزند ما پویا و نیما که تولدشان خیلی نزدیک به هم است و البته برایشان مهمانی کوچکی هم گرفته بودیم ما را به این رستوران دعوت کردند.

 این رستوران دنج در نیاوران واقع شده و اگرچه در خیابان اصلی قرار ندارد و پیدا کردنش هم آنچنان کار راحتی نیست ولی وقتی به آنجا می رسید، واقعاً ارزش آنرا دارد. در ابتدای ورود گل و گیاهان خیلی زیبایی می بینید و دربان رستوران با رویی گشاده و لبخند شما را پذیرا می شود و در پارک کردن ماشین هم کمک تان می کند.

سالن رستوران باریک و بلند است. سالن اگرچه کمی کم عرض است ولی تزیینات آن بسیار خوب و عملی است. منوی رستوران با سلیقه تهیه شده و واقعاً زیباست. کیفیت غذاها هم خیلی خوب است و با زیبایی تزیین شده اند. منوی غذایی این رستوران متنوع است و هر سلیقه ای را راضی می کند. در مقدمه منوی رستوران نوشته شده که ایده اصلی تاسیس لانژ، گردهم آوردن غذاها و طعم های مختلف از کشورهای گوناگون و عرضه آنها در محیطی مدرن است.

آنها از سبزیجات و ادویه های متعددی در غذاهای خود استفاده می کنند و سعی دارند با روشی غیر سنتی ترکیب های غیر معمول از مواد غذایی درست کنند. اینها هدف های خیلی بلند پروازانه ای هستند ولی باید اعتراف کنم که نتیجه کار عالی است.

آنها یک نوشیدنی مخصوص هم دارند که پیشنهاد می کنم اول آنرا امتحان کنید چون شاید برای همه دلپسند نباشد. من نمره متوسط به سرویس رستوران می دهم چون در عمل فقط یک نفر از سه نفری که قرار بود سرویس بدهند واقعاً به کار خود می پرداخت، و این یعنی که سر آن یک نفر خیلی شلوغ بود.

 رستوران حدود ۱۸ماه پیش توسط دو عمو زاده ایرانی که در دانمارک زندگی می کردند تاسیس شده است. یکی از آنها برای همیشه به ایران برگشته و دیگری با خانواده خود در کپنهاگ زندگی می کند و مرتب به ایران سفر می کند. وقتی برای اولین بار به این رستوران رفتیم کمی با آنها گپ زدیم. او به من گفت که به مهمانی ها هم سرویس می دهند. بار دومی که مدیر و صاحب رستوران، آقای همایون را ملاقات کردیم به ما گفت که از ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر جمعه ها برانچ (غذاهایی که بجای صبحانه و ناهار و در ساعتی مابین صبحانه و ناهار صرف می شود یا به تعبیری نیم چاشت) هم سرو می کنند. البته از آنجایی که برانچ در هر کجایی که باشد برای ما دوست داشتنی است قول دادیم حتماً یک بار برای برانچ آنجا برویم. آنها یک بروشور خیلی زیبا هم به ما دادند که درباره کلاسهای آشپزی شان بود.

 به نظر من، سبک لانژ و شاید شکل، طراحی و ابعاد سالن آنها بیشتر جوانان را جذب خود می کند، ولی بدون شک رستوران خیلی خوبی است که می توانید هر از چند گاهی خانواده یا میهمانان خود را به آنجا ببرید.

 ارائه غذاها و طعم آنها از نظر ما نمره خوبی می گیرد، و کیفیت سرویس هم بالاتر از متوسط است، محیط رستوران هم بسیار خوب است، در مجموع می توانیم به آنها نمره ۷ از ۱۰ بدهیم.

 آدرس: تهران، خیابان نیاوران، خیابان مژده، کوچه عرفانی، شماره ۱۷

تلفن: ۲۲۷۱۵۹۵۳

خوب، این نظر خانم سیما سیاح و آقای پال سنفورد درباره رستوران لانژ بود، البته خانم تارا مهتافر هم در سایت تهران اونیو گزارش دیگری درباره این رستوران نوشته اند که خواندن آن خالی از لطف نیست. برای خواندن متن این گزارش به اینجا بروید. ایشان گالری عکسی هم از لانژ تهیه کرده اند که دیدنی است.

Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s