برنج کثیف!

این بار غذایی برای تون معرفی می کنیم که علی رغم اسم عجیب و غریبش بسیار خوشمزه است. برنج کثیف یا درتی رایس یک غذای مخصوص ایالت های جنوبی آمریکاس که ترکیبی است از برنج و جگر و سنگدون مرغ. لقب کثیف رو از اون جائی به این غذا دادن که چون جگر مرغ رنگ برنج را کمی قهوه می کنه، حالتی پیدا می کنه که انگار برنج کثیف شده. فقط دقت کنید که جگر و سنگدون رو همون روزی که می خواهید این غذا رو درست کنید بخرید چون جگر و سنگدون خیلی زودتر از بقیه قسمت های مرغ خراب میشن. اگر هم دوست داشتین می تونین به جای سنگدون از دل مرغ استفاده کنین.

مواد لازم

 

– ۴ فنجان آب مرغ

– ۱ عدد پیاز متوسط

– ۱ عدد ساقه کرفس

– ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز (یا سبز، هر طور که دوست داشتین)

– نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

– ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز

– ۵ عدد جگر مرغ

– ۶ عدد سنگدون مرغ

– ۳ حبه سیر

– ۲ پیمانه برنج

پیاز، کرفس و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید. سیر را هم خرد کنید. جگر و سنگدون را به قطعات کوچک خرد کنید.

یک ماهیتابه متوسط و کمی گود یا یک قابلمه متوسط روی گاز بذارین و یک قاشق غذاخوری روغن نباتی، کره یا روغن حیوانی بریزید و بگذارید داغ بشه. وقتی روغن داغ شد شعله رو روی متوسط بذارین و سنگدون ها را برای حدود 5 دقیقه تفت بدین و هر از گاهی برشون گردونین تا همه طرفشون قهوه ای بشه. جگر خرد شده را اضافه کنین و بذارین بپزه تا اینکه کمی قهوه ای بشه. جگر در حین پختن آب می اندازه و باعث میشه که مثل سنگدون ها خیلی خوب قهوه ای نشن، ولی این مسئله طبیعیه. وقتی که جگر رنگ صورتی یا سرخش رو از دست داد مرحله بعدی را ادامه می دیم.

 

پیاز رو به جگر و سنگدون اضافه می کنیم و می گذاریم بپزه، در این حین مخلوط رو مرتب هم بزنید و بگذارید چند دقیقه بپزه تا پیاز نرم بشه.

حالا فلفل دلمه ای و سیر را اضافه می کنیم و ضمن هم زدن می گذاریم برای سه دقیقه دیگر بپزه.

برنج رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بعد از اینکه برنج کاملاً مخلوط شد، آب مرغ  و پودر فلفل سیاه و قرمز رو اضافه می کنیم. نمک به میزان دلخواه اضافه کنین. مخلوط را هم بزنید و بگذارید آب مرغ به جوش بیاد.

بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد، شعله را کم کرده و در ماهیتابه را می ذاریم. شعله رو باید اونقدر کم کنیم که مخلوط فقط کمی قل بزنه. بگذارید برای بیست دقیقه بمونه و بعد ماهیتابه را از روی گاز بردارین. برنج رو کمی با کفگیر زیر و رو کنید و بعد دوباره در ماهیتابه رو بذارین و اجازه بدین ده دقیقه ای بمونه. حالا می تونین غذا رو سرو کنین.

Advertisements

2 پاسخ به “برنج کثیف!

  1. سلام
    وبلاگ جالب و مفیدی دارید. ولی کاش موقع نوشتن این دستورها ، به جای چسبوندن اسم وبلاگتون رو عکسها، مرجع این دستورها و عکسهای گویا و مرحله به مرحله شون (سایت cooking for engineers) رو اعلام می کردید.
    موفق باشید.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s