برنج مکزیکی آکاپولکو لس آرکوس

اگر تابحال تاکو خورده باشین می دونین که وسط نان برشته مخصوص تاکو از گوشت چرخ کرده و سبزیجات و یا حتی برنج های مختلف استفاده می شه. این برنج مکزیکی رو هم میشه برای وسط تاکو استفاده کرد و هم بعنوان یک غذای مجزا و نکته جالب راجع به این برنج اینه که توی فر پخته می شه.

برنج مکزیکی

 

مواد لازم

– ۱ عدد پیاز بزرگ

– ۲ پیمانه برنج

– ۵۰ گرم روغن زیتون

– ۲ فنجان آب مرغ (یا از این گالینابلانکاهای محبوب استفاده کنید!)

– ۱ فنجان آب گوجه فرنگی (حوصله درست کردنش رو ندارید، تک دانه و سن ایچ موجود است)

– ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده

– ۱ ق.غ. جعرفی خرد شده

– ۱ ق.چ. سیر خرد شده

– کمی پودر زیره

– ۱ ق.چ. نمک

– کمی فلفل سفید

پیاز رو ریز کرده و همراه با برنج در روغن زیتون تفت بدید تا کمی قهوه ای بشن، این حدود ۶ تا ۱۰ دقیقه طول می کشه، در این زمام دائم باید همشون بزنین. حالا اینها رو توی یه ظرف کمی گود مخصوص فر بریزین. آب مرغ، گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی، جعفری، سیر، زیره و نمک و فلفل رو توی یه ماهیتابه بریزید و بگذارید روی گاز تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد از روی گاز بردارین و همه ماهیتابه رو تو همون ظرف گودی که برنج و پیاز رو ریخته بودین، بریزین. در این ظرف گود رو با فویل بپوشونین و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه بگذارین. قبل از اینکه سرو کنید بذارین حدود ۱۵دقیقه بمونه.

Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s