براونی

براونی
اولین دستور پختمون رو با این کیک خوشمزه شروع می کنیم….
 
برای تهیه این براونی که خیلی هم راحته به مواد زیر احتیاجه:
 
– کره             ۲/۱ فنجان*
– شکر سفید  ۱ فنجان
– تخم مرغ      ۲ عدد
-وانیل            ۲/۱ ق چایخوری
-پودر کاکائو     ۳/۱ فنجان
– آرد              ۲/۱ فنجان
– نمک           ۴/۱ ق چایخوری
– بکینگ پودر   ۴/۱ ق چایخوری
 
دستور تهیه :
 
۱- فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ سانتیگراد) گرم کنید. قالب مربع شکل ۲۰ سانتی را با کمی کره چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید.
 
۲- کره را روی حرارت آب کنید. سپس از روی حرارت برداشته و شکر٬ تخم مرغ٬ وانیل٬ کاکائو٬ آرد٬ نمک و بکینگ پودر رااضافه کرده و مواد را با هم خوب ترکیب کنید. ترکیب بدست آمده را در قالب آماده شده بریزید.
 
۳- براونی را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر که از قبل گرم شده بپزید. مواظب باشید تا زیادی پخت نشود. همینکه رویه ها کمی سفت شود کافیست.
 
در صورت تمایل میتوانید بعد از پخت و وقتی کمی خنک شد٬ هنوز گرم باشد٬ کرمی با مخلوط ۳ قاشق غذاخوری کره نرم شده٬ ۳ ق غذاخوری پودر کاکائو٬ ۱ق غذاخوری عسل٬ ۱ فنجان خاکه قند و کمی وانیل تهیه و روی براونی بریزید.
 
* برای اندازه فنجان همین لیوانهای دسته دار معمولی مناسب است.
 
نکات اضافه:
 
۱- تا موقعی که براونی خوب خنک نشده آنرا برش نزنید. معمولا این کیک را بصورت مربع های کوچک برش می زنند.
 
۲- حتما براونی را گرم میل کنید( قبل از سرو چند ثانیه در مایکروویو بگذارید). پیشنهاد میکنم کنار براونی گرم٬ ۱ اسکوپ بستنی وانیلی یا کمی خامه سرو کنید.
 
بقول نوشته روی بسته بندی براونی های شرکت شیرین نوین: هر کیک شکلاتی براونی نیست!! براونی باید رویه ترد و داخل نرم و خیس(moist) داشته باشد.  
 
نوش جان
Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s